Al meer dan 400+ keer aangevraagd

Gratis content guide:

30x killer content inspiratie

Gratis content guide:

30X legendary CONTENT INSPIRATIE

In deze content guide vind je:

Dit kan je verwachten:

Yessss ik wil de 30x killer content guide!

reviews

Hoe ik in een ‘onmogelijke’ markt een bizar snelle omzetgroei realiseerde

Ik startte mijn ondernemersreis in de health branche. Niet de meest makkelijke branche om hoge omzetten in te draaien. Toch zette ik binnen een jaar een bedrijf neer waarin ik 20k maanden draaide en met de allerleukste high-level klanten werkte..

Het neerzetten van een sterke en authentieke brand, het verscherpen van mijn content skills én iedere dag de stappen zetten die impact maken – dit maakte al het verschil. 

Ik weet uit eigen ervaring hoe je een sterke brand neerzet en content schrijft waarmee je je onderscheidt én de allerleukste klanten aantrekt. En dat is wat ik jou ook gun.

over tanya

Ik help jou als vrouwelijke ondernemer om een legendarische business te bouwen, waarin je iedere dag impact maakt vanuit jouw volledige potentieel.

Ik ben Tanya Vromen en als Business Mentor help ik mijn klanten naar meer omzet, impact én plezier. Niet x2 maar x10 in je business vanuit authenticiteit, bold moves en een ijzersterke strategie. 

Ik help vrouwen die voelen dat er een volgend level op ze wacht en die klaar zijn om te gáán. Het maakt niet uit waar in je je ondernemersreis je staat, als je maar bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om impact te maken.

We bouwen een legendarische business door middel van:

En misschien nog wel het belangrijkste: we gaan voor een business waarin je iedere dag plezier hebt en voldoening ervaart.

 
Yessss ik wil de 30x killer content guide!