Gratis training:

let's go legendary in 2024

04/12 - 06/12

In deze gratis 3-daagse training maken we een deep-dive in jouw business, we maken een plan en komen in actie:

Al 100+ onderneemsters meldden zich aan!

Let op: deze training is niet geschikt voor onderneemsters die niet klaar zijn om in actie te komen 🚀

Dit kan je verwachten:

YESSSSS ik doe mee aan Let's go Legendary in 2024

wat klanten zeggen

Hoe ik in een ‘onmogelijke’ markt een bizar snelle omzetgroei realiseerde

Ik startte mijn ondernemersreis in de health branche. Niet de meest makkelijke branche om hoge omzetten in te draaien. Toch zette ik binnen een jaar een bedrijf neer waarin ik 20k maanden draaide en met de allerleukste high-level klanten werkte..

Het neerzetten van een sterke en authentieke brand, het verscherpen van mijn sales & content skills én iedere dag de stappen zetten die impact maken – dit maakte al het verschil. 

Ik weet uit eigen ervaring wat de stappen zijn voor een snelle groei & high impact. En dat is wat ik jou ook gun.

over tanya

Ik help jou als vrouwelijke ondernemer om een legendarische business te bouwen, waarin je iedere dag impact maakt vanuit jouw volledige potentieel.

Ik ben Tanya Vromen en als Business Mentor help ik mijn klanten naar meer omzet, impact én plezier. Niet x2 maar x10 in je business vanuit authenticiteit, bold moves en een ijzersterke strategie. 

Ik help vrouwen die voelen dat er een volgend level op ze wacht en die klaar zijn om te gáán. Het maakt niet uit waar in je je ondernemersreis je staat, als je maar bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om impact te maken.

We bouwen een legendarische business door middel van:

En misschien nog wel het belangrijkste: we gaan voor een business waarin je iedere dag plezier hebt en voldoening ervaart.

 
YESSSSS ik doe mee aan Let's go Legendary in 2024