1:1 COACHING

Close coaching waarin we samen gaan voor een legendarische business

let's go legendary

Je voelt dat er meer in je zit dan wat er nu uitkomt. Je bent klaar voor een enorme groei in jouw bedrijf. En je voelt ook dat het nu tijd is om daarvoor te gaan. Voor dat bedrijf en leven waar jij van droomt: meer omzet, meer impact, meer vrijheid en meer plezier.

Let’s go legendary. Life is too short not to. 

Ik help vrouwelijke ondernemers om een legendarische business te bouwen vanuit een ijzersterke positionering, bold moves en een heldere sales- & marketingstrategie.

En dat doen we door in actie te komen. Samen maken we een concreet plan waarin focus, doelen en strategie helder zijn.

We gaan voor dat bedrijf en leven waar jij van droomt. En dat ziet er voor iedereen anders uit. Daarom is bij elke klant mijn strategie en aanpak anders. Of je nou met grote groepen wil werken, vooral 1:1 trajecten wil verkopen of online cursussen wil draaien – I got you.

In mijn mentorship zet ik je áán en ik begeleid je met volle enthousiasme en energie om jouw maximale potentieel naar boven te halen.

Gerdine Letov – SEO specialist en copywriter

Ik help jou om een legendarische business te bouwen.

Waarin je iedere dag impact maakt vanuit jouw volledige potentieel.

We bouwen een legendarische business door middel van :

We gaan voor een business waarin je iedere dag plezier hebt en voldoening ervaart.

Let's go legendary - life's too short not to.

voor wie is mijn coaching?

Mijn 1:1 coaching is voor jou als je voelt dat er (nog) veel meer mogelijk is en dat het tijd is om daarvoor te gaan.

Het maakt niet uit waar je staat in je ondernemersreis, maar je bent bereid om bold moves te maken en om in actie te komen:

wat kun je verwachten?

Deze resultaten kun je verwachten:

marloes: van leuren en trekken naar een echte lead-machine

"Mijn agenda werd moeiteloos volgepland met leads, ik ging de gesprekken ook echt leuk vinden en sales werd iets wat automatisch ging"

Ik merkte dat ondernemen een vak is. Een vak wat ik nooit geleerd had, maar vooral vanuit gevoel deed. 
Ik werkte vooral uurtje factuurtje, had een overvolle agenda en had een bloedhekel aan sales. Het paste niet bij me. 
Calls krijgen voelde als leuren en ik zag er de waarde ook niet altijd van in. 

Door met Tanya te gaan werken veranderde dit allemaal.
Ik werd een echte lead machine 😉 


Waar ik voorheen met hartkloppingen mijn aanbod vertelde was ik nu blij dat ik iemand kon helpen. Mijn hele bedrijf is 360 graden anders. We hebben gebouwd en in 4 maanden tijd staat de basis als een huis.


Ik werk enkel met de allerleukste klanten die bereid zijn om te investeren, content maken is een feestje geworden en ik heb een bak aan tools om altijd weer te gebruiken. 

En het allerbelangrijkste: Ik heb weer plezier in ondernemen

zij gingen je voor

over tanya

Ik ben Tanya en als Business Mentor help ik mijn klanten naar meer omzet, impact én plezier. Niet x2 maar x10 in je business vanuit authenticiteit, bold moves en een ijzersterke strategie. 

Ik help vrouwen die voelen dat er een volgend level op ze wacht en die klaar zijn om te gáán. Het maakt niet uit waar in je je ondernemersreis je staat, als je maar bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om impact te maken.

Ik startte mijn ondernemersreis in de health branche, waarin ik binnen een jaar 20k maanden draaide – nee, niet de gemakkelijkste branche om hoge omzetten in te draaien. 

Ik ken uit eigen ervaring de stappen voor high impact en snelle groei – in welke branche dan ook. Zo dankbaar dat ik deze inzichten en ervaring met andere onderneemsters kan delen om ze te helpen naar een enorme groei in omzet en impact.

F.A.Q.

Het traject duurt 4 maanden.

Voor de investering van 4 maanden coaching geldt een prijs van 5800,- excl. btw. Betalen in termijnen is mogelijk.

Ik bied jou alle tools en een intensieve begeleiding om een geweldige transformatie te bewerkstelligen. Mijn klanten verdienen de investering vaak binnen no-time terug, omdat we all-in gaan op omzet, groei en sales.

Plan een vrijblijvende matchcall, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik geef eerlijk aan als ik denk dat het niet passend is.