Legendary Impact

3-maanden mastermind voor onderneemsters die willen groeien in omzet, plezier én impact

ik leer je de stappen voor snelle groei & high impact

In deze mastermind gaan we samen voor een groei in omzet én impact. Een bedrijf waarin je iedere dag de stappen zet die écht impact maken, waarin je met de leukste klanten werkt, een geweldige omzet draait én elke dag een feestje is!

Door middel van kennis, energie en een fantastische community ga jij in deze maanden mega stappen zetten in jouw groei. Een ijzersterke basis van mindset, strategie, sales & content – let’s go!

voor wie is legendary impact?

Deze mastermind is voor jou als je klaar bent om in beweging te komen. Als je voelt dat er meer mogelijk is.

Het maakt niet uit waar je staat in je ondernemersreis, als je maar klaar bent om te gáán:

Je voelt dat het tijd is om meer uit je bedrijf en jezelf te halen en je bent meer dan klaar om daarvoor te gaan. It's time for legendary impact

wat houdt het in?

In deze mastermind ontvang je mijn kennis en concrete stappen en strategieën die zorgen voor een snelle groei in jouw bedrijf. 

Dit doen we door middel van:

Deze resultaten kun je verwachten:

zij gingen je voor

Melissa: sold out binnen no-time

'Ik ging van leuren om klanten naar een uitverkochte pilot op een paar weken tijd!'

De Mastermind kwam écht op het juiste moment op mijn pad. Ik ging van leuren om klanten naar een uitverkochte pilot op een paar weken tijd!

Tanya geeft erg veel waarde én concrete stappen die je meteen kan toepassen. Haar feedback in de Q&A’s zet je ook altijd meteen aan tot actie. Vooral op het vlak van content en sales heeft dit bij mij echt een enorm verschil gemaakt.

Mijn agenda zit vol tot het eind van het jaar en er staan ook al prachtige plannen klaar voor komend jaar. En ik weet nu hoe deze in realiteit om te zetten.

Gerdine Letov – SEO specialist en copywriter

melissa

De Mastermind kwam écht op het juiste moment op mijn pad. Ik ging van leuren om klanten naar een uitverkochte pilot op een paar weken tijd!. 


Mijn agenda zit vol tot het eind van het jaar en er staan ook al prachtige plannen klaar voor komend jaar. En ik weet nu hoe deze in realiteit om te zetten.

Sinem:De Mastermind was voor mij een gamechanger.

'Niet alleen heeft de e-learning ontzettend veel waarde en kennis, het is ook zo opgebouwd dat je dit zonder overwhelm gefocust en gericht kunt implementeren in je business. '

Waar ik lang over deed om content te schrijven of sales pushy vond, gaan sales moeiteloos en dit met een strategie dat volledig bij mij past. 

Tanya is een geweldige mentor die snel naar de kern van je hulpvraag gaat, je uitdaagt door je in actiemodus te zetten en dit met enthousiasme doet. Mijn visie over het runnen van een business is compleet veranderd en zie nu in dat ondernemen en sales ook leuk kan zijn en dat je er écht plezier uit kunt halen.

over tanya

Ik ben Tanya en als Business Mentor help ik mijn klanten naar meer omzet, impact én plezier. Niet x2 maar x10 in je business vanuit authenticiteit, bold moves en een ijzersterke strategie. 

Ik help vrouwen die voelen dat er een volgend level op ze wacht en die klaar zijn om te gáán. Het maakt niet uit waar in je je ondernemersreis je staat, als je maar bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om impact te maken.

Ik startte mijn ondernemersreis in de health branche, waarin ik binnen een jaar 20k maanden draaide – nee, niet de gemakkelijkste branche om hoge omzetten in te draaien. 

Ik ken uit eigen ervaring de stappen voor high impact en snelle groei – in welke branche dan ook. Zo dankbaar dat ik deze inzichten en ervaring met andere onderneemsters kan delen om ze te helpen naar een enorme groei in omzet en impact.

zij gingen je voor

F.A.Q.

De mastermind heeft een duur van 3 maanden. 

De volgende ronde van deze mastermind start in april – are you ready?

Plan een vrijblijvende matchcall, hierin bekijken we eerlijk of de mastermind bij je past.

Dit is afhankelijk van hoeveel tijd jij erin steekt en wat jij nodig hebt (en eruit wil halen), maar gemiddeld ongeveer 1 à 2 uur, verspreid over de week. Het programma gaat je vooral veel opleveren: sales, de leukste klanten, meer focus en daardoor uiteindelijk veel meer tijd!

We gaan all-in op een groei in omzet, impact en plezier! Ben jij klaar om iedere dag de stappen te zetten die jou verder brengen?

Plan een vrijblijvende matchcall, ik denk met je mee wat het beste past!

Let's make impact together