Work with me

In mijn maandelijkse gratis content sessie gaan we samen aan de slag met het creëren van ijzersterke content, waarmee jij jouw ideale klanten aantrekt én je echt onderscheidt in jouw branche. 

Deze 3-maanden mastermind is voor de vrouwen die in een close like-minded groep all-in willen gaan om te groeien in omzet, impact én plezier.

Samen gaan we aan de slag met het verscherpen van jouw sales, marketing, content en strategie. We gaan voor een legendarische business, snelle groei en high-impact.

hi, ik ben tanya

Als Business Mentor help ik mijn klanten naar meer omzet, impact én plezier. Niet x2 maar x10 in je business vanuit authenticiteit, bold moves en een ijzersterke strategie. 

Ik help vrouwen die voelen dat er een volgend level op ze wacht en die klaar zijn om te gáán. Het maakt niet uit waar in je je ondernemersreis je staat, als je maar bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om impact te maken.

Ik startte mijn ondernemersreis in de health branche, waarin ik binnen een jaar 20k maanden draaide – nee, niet de gemakkelijkste branche om hoge omzetten in te draaien. 

Ik ken uit eigen ervaring de stappen voor high impact en snelle groei – in welke branche dan ook. Zo dankbaar dat ik deze inzichten en ervaring met andere onderneemsters kan delen om ze te helpen naar een enorme groei in omzet en impact.

join
mijn gratis

contentsessie

Maandelijkse gratis content sessie

Meld je aan voor mijn gratis content sessie, waarin we samen aan de slag met sterke en authentieke content. Bye bye uren naar het scherm staren zonder inspiratie!

We gaan voor killer content met authority vibes all over